A duhet te shqetesohem per anemi ose per ndonje semundje tjeter?

0

  1. 1 APROVIME author
    author

    Dr. Edlira Elezaj përgjigjet:

    Aq sa ju paraqisni me analizat tuaja,ju nuk keni anemi, por infeksion urinar.Per kete duhet te beni nje mbjellje te urines (urokulture) ku do te shikohet shkaktari i infeksionit dhe antibiotiku qe vepron ne te e me pas te merni mjekimin e duhur.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.