A eshte e mundur te mbes shtatzene kur niveli i hormoneve eshte i ulet?

Kam bere kontroll te mjeku ku te gjitha kan dal ne rregul perpos hormonet kan dal te ulta. A ka mundesi me mbet shtatzane dhe a eshte diqka e rezikshme

  1. author

    Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

    Qe te mbetesh shtatzene dhe qe te parfundosh me sukses nje shtatzani, duhet te kesh nivele hormonale ne norme. Keto jane probleme shume specifike dhe kerkojne ndjekje dhe konsulta te rregullta me mjekun tuaj gjinekolog.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.