A eshte normale te kesh sekrecione vaginale dhe pasi je kuruar me kokrra per 1 infeksion bashke me partnerin?

A eshte normale te kesh sekrecione vaginale dhe pasi je kuruar me kokrra per 1 infeksion bashke me partnerin?Sekrecionet jan pa arome por te bardha.

  1. author

    Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

    Shkoni serish tek mjeku qe ju ka mjekuar heren e pare dhe vazhdoni trajtimin. Nuk largohet me nje mjekim nje infeksion ne ato regione.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.