A jane te demshme per mua dhe foshnjen keto trajtime?

Jam shtatzene ne javen e 28. Doktori me ka dhene clexcan amp 40 mg.  Ndersa pas 3 javesh me ka thene se duhet te marr dy amp flegferon. A jane te demshme per mua dhe foshnjen keto trajtime?

  1. author

    Dr. Orgeta Maci përgjigjet:

    Zonje , clexani jepet ne raste te disa indikacioneve (psh. ne rast se keni probleme te koagulimit te gjakut , ose keni kaluar tromboflebite ose tromboemboli pulmonare te meparshme ) dhe ne keto radte nevojitet nje konsulte angiologu . Ndersa rreth flegferonit nuk kam info se cfare lende aktive permban ( supozoj nga emri eshte antianemik , hekur per anemine ) s'e kuptoj pse pas 3 javesh dhe pse dy amp ?! Gjithsesi per t'ju keshilluar me mireduhet te njoh edhe disa detaje te tjera .

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.