A ka lidhje mbajtja e protezes se dhembeve me semundjet nervore?

Mami ka gati 5 vite qe i ka hequr dhembet dhe i mban me proteze qe leviz por para ca kohesh filloi qe ti jepte mpirje dhe i kalonte ndersa tani eshte shpeshtuar dhimbja…kur ka si krize ka dhimbje ne formen e nje mpirje qe i leviz te pjesa e vendit te dhembeve te hequr ne pjesen e poshtme ne te majte….sikur heq nje ngjitese nga mishi e pershkruan dhimbjen mami dhe ne ato momente per disa sekonda as smundet te flase sepse i duket sikur i pret gjuhen…Eshte vizituar te disa dentiste por thone e ka nervore…eshte vizituar dhe te nje mjek neurolog i dha ca ilace qe si kan bere efekt fare..

Nese mund te me jepnit nje ide do ju lutesha shume faleminderit

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.