Vajza ime 10 vjecare ka dhimbje ne fund te barkut cdo mengjes si dhe i kane dale pucra te vogla te kuqe me majucke qe i shkaktojne kruarje. Cfare me keshilloni per mjekim?

Ka dhimbje ne fund te barkut cdo mengjes si dhe i kane dale pucra te vogla te kuqe me majucke qe i shkaktojne kruarje ne lekure kryesisht ne bark. Mendoj qe ka parazit dhe une i kam perdorur zentel 5 kokrra ne 5 dite dhe pas perdorimit te ketij ilaci ndodhen keto qe ju permenda me lart.

  1. author

    Dr. Edlira Elezaj përgjigjet:

    Une do tju keshilloja qe ti beni vajzes nje analize te urines, nje fece per parazite dhe nje eko abdominale.Ju nuk mund te perdorni zentel sepse mendoni ju se ka parazite.Cfare paraziti ka? Lambia? Askaride?oksiure? Kete pergjigje do ta merni pas analizes se feces.Dhe pasi ta plotesoheni me analizat dhe ekzaminimet qe iu thashe, mund te rikonsultohemi.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.