Cila eshte menyra me e mire per te shkeputur femijen nga qumeshti i gjirit?

KUSH ESHTE MENYRA ME E MIRE PER LENIEN E QUMESHTIT TE GJIRIT?KESHILLOHET BROMOKRIPTINA?FEMIJA ESHTE RELATIVISHT I MADH, I KA KALUAR DU VJEC

  1. author

    Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

    Qumeshti qe ju i jepni femijes dy vjec, nuk ka sanje vlere ushqyese per te. Bromkriptinen do ta merrni qe tju shteroje prodhimi i qumeshtit, por jo ta merrni duke e patur femijen ne gji. Largojeni femijen per nje-dy dite nga shpia juaj dhe nderkohe vete filloni mjekimin.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.