Djalit im 6 vjecar ka veshtiresi ne jashteqitje: del 1 here ne 3 dite dhe dhimbje barku ne anen e majte. Cfare me rekomandoni?

skam detaje

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.