A mund të filloj ti jap ushqim shtesë vajzës sime e cila është tani 5 muaj e 1 javë?

Vajza duke filluar nga java e parë e lindjes ka pirë vetëm qumësht Aptamil (dhe sasi shumë të pakta qumështi të gjirit). Ka lindur 2850 gr. ndërkohë që para 1 jave peshonte 8700 gr. Tani pi vetëm Aptamil por kam vënë re se nuk i shijon më qumështi si më përpara. Do ju lutesha shumë të ndihmonit nëse duhet ti filloj ushqim plotësues dhe çfarë konkretisht.

  1. author

    Dr. Tatjana Milo përgjigjet:

    Ju keshilloj me mjekun e konsultorit pediatris per ndryshimet e duhura te ushqyerjes se femijes tuaj

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.