Jam 20 vjec dhe kam qe i vogel me semundjen qe quhet eneuresis nocturnia. Cfare me rekomandoni?

Pershendetje. Une jam 20 vjec dhe kam qe vogel qe vuaj nga eneureza nokturne ( eneuresis nocturnia) jam kuruar disa kohe me imipramine por pa rezultat dhe me vezicare me pas per 6 muaj por pa rezultat dhe tani po kurohem me minirin desmopresin ( 2 tableta nga 120 mg ne dite ) doja mendimin tuaj se sa % mundesi ka kjo kure qe te funksionoje dhe sa kohe mund te zgjasi normalisht??

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.