Jam 20 vjec. Kam ankth dhe keputje trupi dhe dridhje duarsh. Si mund ta evitoj?

  1. author

    Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

    Merru me aktivitete sportive dhe shoqerore sa me shume te kesh mundesi. Merr Librium 10 mg, nje tablete ne dite te ndare 1/2 paradite, 1/2 pasdite. Pasi te zbatosh keto keshilla do behesh me mire, por nqs do vazhdojne shqetesimet duhet te drejtohesh tek nje mjek psikiater ose te nje psikolog.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.