Jam 21 vjec. Kam pjesen e gjoksit dhe areolat te fryra. Kam bere eko gjoksi dhe ka rezultuar ne regull. Cfare mund te me rekomandoni?

Jam mare dhe me palester per disa vite..

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.