Jam 21 vjece. Prej disa vitesh kurohem nga tiroidet. Jam shume e dobet dhe nuk shtoj dot ne peshe. Cfare me rekomandoni?

Prej disa vitesh kam pesh trupore te njejte rreth 41,42 kg. Jam shume e dobet e nuk arrij te shtoj ne peshe sa shpesh here kur ha nje vakt kam fryrje te tmerrshme barku.

  1. author

    Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

    3 x eda, duhet qe keto ankesa t'ja thuash endokrinologut qe te ndjek per tiroiden. te gjitha keto ankesa kene lidhje direkt me te.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.