Jam 28 vjec. Gjate stress testit pata ngritje te presionit te gjakut (diastolikut). A perben problem?

Pershendetje!! Bera stress testin dhe me doli shum mire. jam 28 vjec. ajo qe doja tju pyes eshte se gjate testit presioni i gjakut (sistoliku) filloi te ngrihej dhe diastoliku rrinte 80 mm HG kur doktori e mati per her te fundit tensioni ishte 170/90. A eshte normal qe diastoliku te rritet?

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.