Jam 34+2 dite shtatzene. Kam bere kulture te sekrecioneve dhe kam dal pozitiv ndaj stafilococcus sp. Cfare duhet te bej ju lutem?

  1. author

    Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

    Me e mira per juve do te ishte te kontaktoni me mjekun obsteter qe ndjek shtazanine tuaj. Megjithate ju mund te drejtoheni ne farmaci dhe te merrni Meclon ovula , per te pakten 10 net. Gjithashtu merrni nje Biocline intimo, per te bere shperlarje disa here ne dite.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.