Kam bere analizen e siderimise dhe me ka dale niveli i hekurit 56, gjakun komplet dhe eritrocitet jane 4,48000, Hb 13,2 g, sedimenti 30. Si duhet te veproj?

Kam bere analizen e siderimise dhe me ka dale niveli i hekurit 56, gjakun komplet dhe eritrocitet jane 4,48000, Hb 13,2g, sedimenti 30, kjo eshte hera e trete ne fakt qe i perseris, i bera njeher me dolen ne keto niveli, mora ilace, i perserita pas nje muaji dhe niveli i hekurit ishte rritur 90 i nderpreva ilacet dhe nderkohe haja shendetshem, tani ska kaluar as dy muaj dhe i perserita perseri dhe hekuri eshte ne nivelet qe lartpermenda.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.