Kam dhimbje koke dhe humbje ekuilibri. C’duhet te bej?

  1. author

    Dr. Edlira Elezaj përgjigjet:

    Sigurisht nje vizite tek mjeku neurolog I cili do tju rekomandoje analizat dhe ekzaminimet perkatese per te vene diagnozen.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.