Kam dhimbje ne fund shpine dhe fund barku. Mos kam kolitin apo mitren?

Kam dhimbje te forta ne fund te barkur dhe ne fund te shpine .E kam dhimbjen te vazhdueshme

 1. 1 APROVIME author
  author

  Dr. Edlira Elezaj përgjigjet:

  Pershendetje. Ju nuk tregoni nese keni vetem dhimbje apo te shoqeruar me shenja te tjera si crregullime te jashteqitjes,diegie urine, sekrecione vaginale etj.Gjithsesi do tju rekomandoja te beni nje eko abdominale, eko gjinekologjike, analize urine dhe nje grafi te regjionit lumbosakral e me pas rikonsultohemi.

 2. author

  Dr. Tatjana Milo përgjigjet:

  zonje me te drejte dr. edlira ju rekomandon kryerjen e disa ekzaminimve per te vendosur diagnozen nga ju vjen dhimbja, me falni ju duhet te thoni edhe sa vjec jeni dhe keni lindur femije si dhe a keni patur probleme gjynekologjike dhe jeni vizituar te mjeku gjynekolog, per te specifikuar e ndare problemin qe ju shqeteson, fl

 • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.