Kam djersitje te duarve. Si duhet te trajtohem?

Pershendetje, Me djersiten duart shume shpesh. ne pjesen e pellembes… cfare me sugjeroni?

  1. author

    Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

    E vetmja menyre trajtimi pa efekte anesore dhe shume e suksesshme eshte IONOFOREZA. Eshte nje aparature qe kryen kete procedure dhe frenon djersen. Po ju le nr e telefonit 0692498104, dhe ju sqaroj per hollesite e metejshme.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.