Kam hequr 2 kiste dermoide ne shpatull para 18 muajsh. Ne vendin e operacionit me eshte irrituar lekura. A mund te perseritet?

Jam operuar para 18 muajsh ne shpatull duke hequr dy kiste dermoide. Kam dy muaj qe kam filluar palestren dhe ka gati dy dite qe ne njerin nga kistet e operuar me eshte irrituar lekura? A ka mundesi te perseritet?

  1. author

    Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

    Edhe mund te perseritet, por irritimi qe ju ka ndodhur juve, mund te jete dicka e rastesishme. Kistet epidermoide nuk jane malinje dhe mos u shqetesoni po u perseriten.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.