Kam kruarje, skuqje dhe djegie (jo gjate urinimit). Si mund te mjekoj veten ne kushte shtepie?

Kruarje,skuqje, djegje (jo gjat urinimit) . Si mund te mjekoj vetveten ne kushte shtepie ? Theksoj që momentailsh nuk mund te vizitohem. Ju falenderoj perzemersisht .

  1. author

    Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

    Problemi juaj nuk zgjidhet ne kushte shtepie, megjithate une do ju rekomandoj te shkoni ne farmaci dhe te merrni keto medikamente:1- Dakin sol, i cili perdoret per shperlarje disa here ne dite dhe qeteson lekuren dhe mukozat e irrituara. 2-Bidien krem, me te cilin do lyeni 2 x ne dite zonen e irrituar. 3- Telfast 10 tableta, qe do i pini ne darke para gjumit.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.