Kam nje kolle shqetesuese kur flas e kendoj. Nga se vjen dhe c’mund te bej?

kam rreth 2 muaj me nje kolle e cila me shqeteson dhe me fillon ne momentet kur jam duke folur ose duke kenduar sepse merrem me muzike.ne fillim mendova se mos ishte per shkakt te alergjise e cila me kap cdo stine pranvere por me ikjen e simptomave te alergjise si hunde dhe te teshtira kolla akoma me vazhdon. nuk jam perdoruese e shpeshte dhe e rregullt e duhanit por kam frike se kjo gje ka ndikuar.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.