Kam problem me skalpin: kurora eshte e demtuar, leshon lespra me copa te medha dhe sa disa vende shume e irrituar. Cfare me sugjeroni?

Demtimi eshte ne thuaj 2/3 e sip te skalpit. lekura shtresa shtresa copa te medha lekure te ngjitura ne koke, ne disa vende e skuqur dhe me gjak. Nga shume analiza dhe vizita pasi problemi ka 10 vite diagnostifikohet thjesht si demtim i shtresave te lekures. Kam ndejekur shume mjekime si pilulat metodoxal???(sjam e sigurt), pomada te pergatitura nga (Matho Narkuci), se fundi shampon nixoral, vajra si PHYTOPOLLEINE, vaj kanelle por pa rezultat. Pasi i lyej floket me boje problemi intensifikohet.

  1. author

    Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

    I dashur pacient, Ju qenkeni i "lashte" sepse ju ka trajtuar i ndjeri, Prof. Nakuci. Duhet ta dini qe keni nje ekzeme seborroike dhe ajo eshte kronike. Kjo do te thote qe duhet te rrini me mjekime here pas here. Une po ju le nr tim te tel 0692498104 dhe ju pres ne kliniken dermatologjike "Skin Blossom" perballe shkolles "Petro Nini" , Tirane e Re

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.