Kam vonesa te ciklit menstrual 2-3 here ne vit dhe nje cikel te crregullt 35-45 dite! A eshte normale kjo dhe si mund ta normalizoj?

Jam 26 vjec dhe crregullimet i kam pas gjithe kohes!kam bere dhe testin e shtatzanise dhe doli negativ!Por shqetesohem shume sepse gjithmone ne pranvere dhe vjeshte kam 1-2 muaj mungese cikli!Momentalisht kam Mungese ne Maj dhe Qershor!

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.