Me cfare analize mundem te di nivelin e rritjes apo zvoglimin e CANDIDES, ngaqe jam ne diete kunder saj?

Sipas nje analiza qe me ka dhen mjeku me feces shkruan qe candida eshte ne ritje vetem kaq, por mua me intereson se sa eshte ne ritje ngase un dua qe te di a eshte tu u ritur ende apo duke u zvogluar

  1. author

    Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

    Blerim nuk je i qarte ne ate qe kerkon. Nuk ka diete per candiden dhe nuk e sakteson ku e ke problemin. Megjithate une te rekomandoj te drejtohesh ne laborator dhe te marresh material nga mukoza ku ti mendon se ke myk. Materiali perpunohet dhe te del rezultati nese ke ose jo candida. Ndersa nqs problemi eshte intestinal, dergohet material (fece) ne laborator.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.