Ne zonen gjenitale (anale) me jane shfaqur disa kokrra te vogla dhe mendoj se jane lytha. Nga se shkaktohen dhe si mund te trajtohen?

Nuk me krruhen nuk me djegin thjeshte me shqeteson fakti qe kane dal. Jane ne madhesi te ndryshme te vogla fare dhe pak me te medhaja. Dua te di nga se shkaktohen pervec transmetimit seksual (sepse nuk kam nderruar partner) dhe si mjekohen nqs do jete e mundur ne kushte shtepie. Faleminderit. Ela

  1. author

    Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

    Nuk ka trajtim ne shtepi per kete problem. Patologjia quhet "Kondyloma" dhe duhet te drejtoheni menjehere tek nje mjek dermatolog. Patologjia eshte vetem seksualisht e transmetueshme.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.