Nese aborton pas sa kohesh duhet te tentojmë për nje tjeter shtatzeni?

jam 22 vj.shtatzanin e par e kisha ne nentor dhe ne 7 janar abortova sepse zemra e bebit nuk punonte,jo se un kisha hemoragji apo temp. Si eshte e mundur kjo? pas abortit mjeku mtha qe jam mir dhe qe mund te tentoj po ne atë muaj. kam tentuar por der tn asnje rezultat. u ben 4 muaj. mos ndoshta duhet te ruhem për disa muaj?cme keshilloni ju?

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.