Me eshte mbushur fytyra, veshet dhe nje pjese e qafes plot pucra te vogla. A mund te jene alergjike?

prsh kam nje shqetesim me esht mbush fytyra,veshet dhe nje pjes e qafes plot pucra te vogla,mund tjen alergjike? po se di nga se! Kam kater dite keshtu, theksoj sme ka ndodh kurre me pare dhe pucra skam pas kurre

  1. author

    Dr. Denisa Keri përgjigjet:

    pershendetje, mund te jene alergjike, sidomos nese jane shfaqur pas perdorimit te ndonje produkti te ri kozmetik. por nuk perjashtohet mundesia te jene edhe me natyre infeksioze, ndaj ju rekomandoj te konsultoheni me nje dermatolog perpara se te perdorni ndonje medikament, sepse kjo mund te coje ne ndryshim te klinikes dhe mund te veshtiresoje punen e dermatologut ne vendosjen e diagnozes.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.