Nuk dal sistematikisht jashte. Me thoni se me cfare diete mund ta rregulloj pasi nuk jam shume i rregullt me vaktet e ushqimit?

 1. 1 APROVIME author
  author

  Dr. Eneida Bozaxhiu përgjigjet:

  Per te rregulluar jashteqitjen rekomandohet konsumimi i, te pakten 1.5 l. uje ne dite dhe diete e pasur ne fibra (fruta dhe perime), evitim i fast-food-eve. Dhe, natyrisht, rregullim i regjimit dietik, konsumimi i te tre vakteve, mundesisht ne orare fikse.

 2. 1 APROVIME author
  author

  Dr. Evisa Zhapa përgjigjet:

  Ky problem ka zgjidhje te ndryshme ne baze te moshes, patologjive baze te pacientit (pra historise klinike te pacientit), zakoneve te tij ne te ushqyer etj etj Per kete arsye specialisti gastroenterolog mund t'ju jap keshillat e duhura.

 3. author

  Dr. Edlira Elezaj përgjigjet:

  Pervec kujdesit qe duhet te beni ne lidhje me ushqimin, nese kapslleku vazhdon iu rekomandoj te beni kolonoskopne per te gjetur shkakun.Gjithe te mirat.

 4. author

  Dr. Andrina Braho përgjigjet:

  Pervec rekomandimeve te lartpermendura ju rekomandoj terapine me moderne, dale kohet e fundit vecanerisht per kete problem. Quhet terapia soma-emocionale

 • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.