Nuk ngel shtatzane. Jam operuar nga endometrioza prill-2014 po avancon perseri. Ndonje mendim?

Kam tentuar per shtatzani nje vit para se te operohesha me 22/04/14 nga Endometrioza stad i avancuar. Kam 4-5 muaj qe po tentoj perseri por pa sukses. Para nje jave bera ekon e ralles dhe ne vezorene djathte me ishte krijuar nje cist 2-cm. Ju lutem me thoni si te veproj qe te mund te ngel shtatzan para se semundja te avancoi me shume.

 1. author

  Dr. Tatjana Milo përgjigjet:

  e nderuar zonje ju keshilloj ta merni shum serizisht problemin ,pavarsisht se jeni operuar ku dhe si , bisede qe behet perball nj.tjetrit, ju duhet te vraponi per te ngelur shtatezane , riperseritja e kisteve te endometriozes esht shkak I mos ngeljes shtatezane dhe problemeve te tjera te shendetit riprodhues. fl

 2. author

  Dr. Orgeta Maci përgjigjet:

  Problemi juaj duhet te shihet nga afer se nevojiten detaje sic ju ka keshilluar edhe doktoresha me lart. Megjithate nuk konsiderohet kist ajo qe eshte pare si e tille 2cm , por kur kjo i kalon 3cm . Ju keshilloj problemin ta ndiqni te mjeku qe ju ka operuar. Gjithe te mirat

 • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.