Pas paptestit kam ndjesine e cpimit. Cfare me keshilloni?

Para 4 muajsh kam bere 1 Paptest ku rezultati doli shume mire, theksoj se para tij nuk kish asnje shqetesim. Qe nga dita qe bera Paptestin kam ndejsin e cpimit ne qafen e mitres. Gjate kesaj kohe kam kryer disa analiza dhe kam marre disa mjekime per infekione te lehta por pa rezultat. Kam bere dhe kolkoskopi ku rezultati ishte shume mire. Ka raste qe ndjesia e cpimit me largohet dhe pas disa ditesh fillon serisht. Cfer me keshilloni?

  1. author

    Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

    Ju e dashur, nuk keni asgje! shetesimi juaj eshte psikologjik. Qetesohuni, sepse paptesti nuk ka pse te jape asnje efekt anesor. Ju e thoni vete qe keni bere analiza dhe mjekime, por jeni njelloj. Mos merrni mjekime kot sepse ato demtojne floren normale te mukozes vaginale. Thjesht QETQSOHUNI !!!!!!

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.