Jam 40 vjece dhe kohet e fundit kam filluar te kem prishje te shijes se gojes, tharrje deri ne shije te keqe si te hidhur. C’fare mund te me rekomandoni?

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.