Personat qe vuajne nga alopecia qe marrin trajnim me 20% leng dhe tableta pilufild po pa asnje efekt. Si i behet?

 1. author

  Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

  Ju kete mjekim e keni marre nga dermatologu apo ne farmaci direkt? Nqs jeni vizituar duhet te shkoni serish tek mjeku juaj! Ne te kundert, une jam dermatologe dhe ju pres per vizite ne nje moment te pershtatshem per juve. Mos perdorni mjekime te rekomanduara nga JO-profesioniste!

 2. author

  Dr. Erjona Shehu përgjigjet:

  Alopecia eshte nje patologji qe kerkon hetim te shkaqeve te saj dhe jo e lehte per ta trajtuar. Qe zgjifhja te jete sa me efikase duhet te jeni ju vete qe te mesoni emrat e medikamenteve dhe te referoni kohen e marrjes se tyre. Gjithsesi nuk duhet te negklizhoni faktin qe duhet te jeni vazhdimidht ne kontakt me dermatologun qe ju ndjek dhe te mos prisni rezultate te menjehershme.

 • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.