Po ju dergoj rezultatet e analizave pas abortit. Ju lutem cfare me rekomandoni per te shmangur nje abort tjeter te mundshem ne te ardhmen?

Përshendetje!
Pas abortit të parë, ka dal ky rezultat:
Ekzaminimi makroskopik:
Materiali i pranuar per ekzaminim eshte kiretman i mesem me ngjyre te kuqrremte.

Ekzaminimi mikroskopik:
Ne materialin e ekzaminuar eshte konstatuar ind decidual me vatra nekrotike dhe infiltrate inflamatore limfoplazmocitare.Vihen re dhe fragmente te shkeputura te endometriumit gjendrrat me fenomenin Arias stella.

Dg.DECIDUA INFLAMMATA ET NECROTICA

Ju lutem, na jepni më shumë sqarime dhe ndonjë këshillë se si të mos ketë abort tjetër për këtë shkak, nëse mund t’i shmangemi!

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.