Sa te renda dhe cfare efekti direkt kane per melcine tabletat Mivux 100 mg?

Mivux 100 mg

  1. author

    Dr. Edlira Elezaj përgjigjet:

    Mivux eshte nje preparat antiviral qe perdoret ne rastet e demtimit te melcise nga viruset e hepatiteve.Nqs eshte rekomanduar nga mjeku specialist hepatolog, te jeni te sigurt se perfitimet nga mjekimi do te jene te mira.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.