Si mund te kurohem per lemzen, e kam te vazhdueshme, madje edhe naten. U be dy muaj qe me ndodh kjo gje.

  1. 1 APROVIME author
    author

    Dr. Edlira Elezaj përgjigjet:

    Ne faqen tone informative te doktoriim.com ju keni nje shkrim per shkaqet dhe manovrat qe duhet te beni per te ndaluar lemzen.Pasi ti aplikoni keshillat qe do te lexoni aty, nese lemza vazhdon, konsultohuni me mjekun neurolog i cili do te beje analizat dhe ezaminimet perkatese per te gjetur shkakun.

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.