Si trajtohen lythat? Tek cili doktor te drejtohem?

Lythat qe me jan shfaqur qe sa koh ne trupin e penisit dhe jo ne te njejtin vend po ne sa vende disa te vogla e disa me te medha te kush te drejtohem te cili doktor te tregoj se si sherohem flm shum

 1. 1 APROVIME author
  author

  Dr. Alban Haxhi përgjigjet:

  Pershendetje! Per te percaktuar se cfare problemi mund te kesh duhet patjeter te shkosh te konsultohesh me nje mjek Dermatolog ose Infeksionist,pasi duhen pare nga nje specialist.

 2. 1 APROVIME author
  author

  Dr. Evisa Zhapa përgjigjet:

  aktualist trajtohen edhe me lazer.

 3. 1 APROVIME author
  author

  Dr. Orgeta Maci përgjigjet:

  lythat (ndryshe verruket) trajtohen si te mjeku dermatolg edhe te ai androlog (meqe juve i keni ato ne organin genital) .

 4. author

  Dr. Evisa Zhapa përgjigjet:

  Trajtimi varet nga madhesia dhe siperfaqja e shtrirjes se "lythave". Nese kerkon t'i heqesh plotesisht, mund ta bej edhe urologu (kirurg) me prerje ose lazer. Me anestezi lokale.

 5. 1 APROVIME author
  author

  Dr. Evisa Zhapa përgjigjet:

  mund te drejtohesh tek spitali Salus. Aty i trajtojme edhe me lazer nese do jete e nevojshme

 6. 2 APROVIME authorauthor
  author

  Dr. Erjona Shehu përgjigjet:

  Ka disa forma per trajtimin e lythave: trajtimi kirurgjikal (me kyrete ose bisturi) , trajtimi me azot te lengshem (krioterapi) dhe trajtimi me lazer kirurgjikal. Zgjedhja e metodes se trajtimit behet ne varesi te pozicionimit, gravitetit te situates dhe sigurisht edhe kostos financiare qe kerkon secila prej tyre. per me teper duhet te drejtoheni tek nje mjek dermatology ose infeksionist!

 7. author

  Dr. Tatjana Milo përgjigjet:

  pershendetje,problemi juaj me lythat duhet zgjidhur pasi eshte nje problem qe ja trasmentoni partnerit,si dhe sa me koh te rini pa e trajtuar ato shtohen ,riten ne madhesi edhe infektohen dhe ne vartesi te statusit qe kane ato kerkojne nderhyrjen me efektive te mundshme,prandaj e koleget ju keshillojne te kontaktoni me mjeket specialistdermatolog, infeksionist, urolog si dhe gjynekolog. fl

 • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.