Sipas analizave thuhet qe femija ka crregullim te spektrit autik. Cili nga parametrat e percakton?

image

  1. author

    Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

    E dashur Mei, shkoni tek nje neuropediater dhe beni nje vizite te femijes tuaj. Nuk duhet te shqetesoheni kot , diagnozen e ve mjeku jo analizat. Ju uroj shendet per femijen tuaj !!

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.