Vellai im ka kancer ne melci. Sa shpresa ka per jeten e tij? Cfare mund te behet per te?

Ai ka kancer ne melci. Dhimbje te medha humbje ne pesh keputje trupi marrje mendsh kohet e fundit po vjell dhe gjak. Sa shpresa ka per te cfare mund te behet te shpetoje?

  • Identifikohuni për tju përgjigjur pyetjes.