author

Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

Skuqem vazhdimisht ne fytyre dhe djersitem ne sqetulla ne momente stresi e sikleti. Analizat e tiroides jane OK. Kam rritje tensioni. Cfare duhet bere?

Problemi juaj eshte kompleks, por shume mire qe nuk keni probleme me tiroiden. Te gjitha shqetesimet tuaja, skuqja dhe djersitja, jane emocionale. Per problemin e djersitjes duhet te drejtoheni ne klinikat dermatologjike e te aplikoni proceduren e IONOFORESES. Per skuqjen filloni me kremrat, psh Ruboril expert 50spf gjate dites, Ruboril M gjate nates. Me pas mund te aplikoni peeling kimik, laser-terapi , etj sipas mundesive ekonomike.