author

Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

A e shkakton djersitja astmën?

Lageshtia eshte e vertete qe e acaron astmen bronkiale, ndersa djersa duke e ftohur trupin ndikon pekeqesimin e saj. Gjate aktivitetit fizik, mushkerite e tij nuk e perballojne dot nevojen per oxigjen dhe ndaj i shfaqen kolla e veshtiresia ne frymemarrje dhe jo nga djersa.