author

Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

Djali im eshte 1.5 muajsh dhe ka nje lloj shenje si pucerr e vogel. A eshte problematike?

Ju nuk e keni sqaruar, ku eshte kjo pucer dhe sa e madhe eshte. Nuk besoj te jete ndonje gje problematike, megjithate je e mirepritur per nje konsulte (te heqesh merakun).

author

Dr. Erjona Shehu përgjigjet:

Jam 20 vjece. Qe e vogel kam pas kembet e shtrembta (fillon poshte gjurit shtremberimi). Eshte shqetesuese?

shqetesimi qe ju ngrini, do ishte vertete I tille dhe do te kerkonte ndihmen e nje ortopedi nqs do tu pengonte ne zhvillimin normal te aktivitetit fizik. gjithsesi ne moshen qe keni nuk besoj se ka shume alternative per nderhyrje te natyres qe kerkoni. e rendesishme eshte te mos harroni qe askush nuk eshte I persosur dhe te gjithe kane problemet e tyre te dukshme dhe te padukshme.