author

Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

A ka te beje dhimbja e gjoksit me ushtrimet dhe palestren?

Keto shqetesime, beja te ditur instruktorit te palestres. Ai duhet t'ju beje nje program te pershtatshem, me ushtrime qe forca te rritet ne menyre shume graduale, sidomos per zonen e gjoksit.

author

Dr. Violeta Dajçi përgjigjet:

A ka ndonje ilac per rritje te kembeve ose ndonje gje qe mund te kishte efekt?

Asnje ilac nuk ka per problemin tuaj e dashur! Nqs je akoma ne moshe rritjeje, merru shume me sport dhe ushqehu shendetshem!

author

Dr. Andrina Braho përgjigjet:

A ka aktiviteti fizik ndonje kunderindikacion?

BMI juaj eshte brenda kufijve normal..nese nuk keni probleme patologjike interne atehere nuk ka asnje kunderindikacion per aktivitetin fizik

author

Dr. Evisa Zhapa përgjigjet:

Si mund të bie në peshë?

Aktiviteti fizik dhe dieta e kontrolluar dhe e ekuilibruar ju ndihmon.