sa_kalori_harxhoni

Zbuloni se sa kalori harxhoni gjatë aktiviteteve të ndryshme. Rrezultati llogaritet duke përdorur llojin e aktivitetit dhe normën tuaj basale metabolike, për të dhënë një rezultat të personalizuar

Njohja e harxhimit të kalorive gjatë aktiviteteve të ndryshme mund tju ndihmojë në mbajtjen e trupin në form dhe rënien në peshë.