cigarja_doktoriim

Zbuloni sesa ju kushton pirja e duhanit, dhe provoni keshillat qe Doktoriim ju rekomandon për ta lënë njëherë e përgjithmonë.

1. Vendosni numrin e cigareve qe konsumoni cdo dite:
2. Vendosni numrin e cigareve qe mbart paketa juaj:
3. Vendosni cmimin e paketes tuaj: Lek
Llogarit Anullo

Kostoja juaj mujore: Lek
Kostoja juaj vjetore: Lek