Shtatzënia dhe të qëndruarit në formë

Ushtrimet e tokës për muskujt e legenit ndihmojnë për të zvogëluar shanset e zhvillimt të problemeve me mungesë vetëpërmbajtjeje para dhe pas shtatzënisë.

Pas lindjes së fëmijës

Shumë njerëz kuptojnë se në momentin që bëhen me fëmijë e kanë më të vështirë për të gjetur kohë për t’u ushtruar.  Edhe pse nuk mund të jeni në gjendje për të ruajtur të njëjtin nivel të palestrës me një fëmijë të sapolindur (sipas OBSH-së i porsalindur konsiderohet fëmija gjatë katër javëve të para të lindjes) apo me fëmijë të vegjël, duhet të bëni përpjekje për të dalë jashtë për të paktën një ecje. Ushtrimi është pjesërisht zakon apo rutinë dhe për mbajtjen e vazhdimësisë së rutinës do t’ju ndihmojë marrja pjesë gjatë gjithë jetës në aktivitete të ndryshme.

Pages: 1 2 3