Lindja prematurë

Lindja përpara javës së 36-të të shtatzënisë quhet preterm labour, ose lindje prematur-ë. Lindja prematurë mund të shkaktojë lindjen e shpejtë të bebes. Kjo mund të sjellë...(Lexoni më shumë)

Më shumë për nënat


shtatzania video


shtatzania pyesni doktorin


shtatzania receta dhe ushqime