shtatzania

Ndani çdo shqetësim dhe gëzim mbi shtatzëninë tuaj javë pas jave me nënat e këtij komuniteti. Çdo ankth, stress dhe çdo gjë tjetër që nga të vjellat e mëngjesit e deri tek lindja e bebit.

[closed] Dhimbje kembesh
Nga Lola Korca
I fundit: para 4 years nga 0
1