Dhimbje kembesh (1 koment)

Krijuar nga Lola Korca në para 5 years

pershendetje jam Lola. jam ne muajin e shtat t shtatzanis dhe pres nje vajze se shpejti. u ben dy jave qe kam dhimbje te medha kembesh.cfare metodash keni perdorur ju per te lehtsuar dhimbjet?

në para 4 years

Closed due to inactivity.