Veshtirsi ne mbetjen shtatezane (4 komente)

Krijuar nga Rina Gruda në para 5 years

kam 2 muaj qe provoj te mbetem shtatezan me burrin tim po nuk ja arrij nuk e di nese eshte faji im apo i atij apo e ndonje faktori tjeter. do doja te dija nese ka ndonje faktor tjeter qe mund te me rrise shancet, si psh ndonje ushqim apo ilac qe mund te marr.

Koment nga Ade në para 4 years

Pershendetje dua te mbetem shtatzane sa mundesi kam te mbes gjate diteve te ovulicionit cfare mund te bej se vertet e dua shume nje femi jam 24 vjece

Koment nga Gjyljeta në para 4 years

Pershendetje! Edhe Une Po provoj qe dy muaj te ngelem shtatzane por nuk Po mundem as ne kohen e ovulimit nuk e di Pse ? Do te Doja te dija Nese ka ndonje mundesi tjeter me te madhe se koha e ovulimit

Koment nga Cibi në para 4 years

pershendetje kam 7 muaj qe po mundohem te ngel shtatzan dhe duke caktuar data e ovulimit dhe asnje gja ne po shoh ne drite ju lutem me ndimoni se jam shume ne ankth?ju lutem me tregoni ndonje mundesi se si te ngel?jam 24 vjece nuk kam lene menyre pa perdouru

në para 4 years

Closed due to inactivity.